Дъщерята на Митьо Очите върти любов с руски олигарх

0
907
6793dfaeaedce2b3d0e76a48b5f73adc
6793dfaeaedce2b3d0e76a48b5f73adc
Сподели новината.

Морският ъндърграунд герой Димитър Желязков – Очите е на път да се сроди с безбожно богата руска фамилия.
Голямата щерка на Митьо от трагично загиналата му жена Тянка – Станислава, се е загаджила с източния левент Денис Ким, милиардерски наследник, който вече 3 години живее у нас с майка си и двете си сестри, узна Всеки ден. Младежът е племенник на олигарха Соломон Ким, чието състояние е оценено от „Форбс“ на над 1,3 млрд. долара. Бизнесинтересите му са в областта на строителството и инфраструктурните проекти.

Очарователната брюнетка Станислава се запознала с Денис на пищен купон на таксиметровата фирма, която от години върти от името на прочутия си татко. Младежът, който живее в палат с 20 стаи в руския квартал на Поморие, известен като „Малката Москва“, бил очарован от размаха и предприемаческия нюх на Желязкова. Двамата започнали да се срещат едва преди няколко месеца, но отношенията им бързо се задълбочили, а доволният Митьо само се усмихвал, когато авери го бъзикали, че скоро може да стане Дядо Очите.

Преди повече от 14 години Станислава загуби майка си Тянка в жесток атентат срещу Митьо Очите. През ноември 2001-а пред дома на Желязкови в Несебър избухна бомба с 2 килограма тротилов еквивалент, заложена в изоставена лека кола „Жигули“. Тогава загинаха съпругата на Митьо, брат й Славчо Дерелиев и бодигардът им Николай Бъчваров – Бъчето.
Очите гледаше двете си деца като писани яйца и много внимаваше да не тръгнат по лош път. По-късно босът се залюби с настоящата си половинка – Антигона, от която има син. Станислава – най-голямото му отроче, винаги е била и най-оправна в голямата фамилия.
По тази причина още преди да навърши 20 Желязков й повери сериозна част от бизнеса си. Брюнетката бръмчи из Бургас с брониран джип за 800 000 лева, подарен й от баща й и движи половин дузина фирми. Сега младата дама е на път да сключи най-успешната сделка в кратката си кариера, като се сроди с милиардерска фамилия от Русия. Според запознати Очите напълно одобрявал избора на щерка си и бил много доволен, че тя не си пада по лоши момчета като него.