четвъртък, май 9, 2024

Необходима е АЛТЕРНАТИВА

Date:

Сподели новината.

Готова е нова патриотична организация, не отричаща, а утвърждаваща, не мразеща, а обичаща. Родолюбива организация! Грижеща се за добруването на българите и внимателно балансираща всички интереси. Ако преди са били нужни храбреци, днес са ни нужни мъдреци, за да се изправим. Работим за алтернатива, която да привлече активни хора, притежаващи лични качества и неравнодушни към обществените дела. Точно тези, които са се отдръпнали заради вождистките действия на казионните партии в Парламента. Новата организация ще има задача и знае как да създаде условия, знае как да проправи пътя към нов Златен век на българските народ и държава.

Ние, тук присъстващите трима независими народни представители и четирима общински съветници сме готови да дадем
АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ
това ще е и името на нашата – на нашия народ – организация.

В отговори на въпроси Николай Дренчев каза
Относно предстоящите избори:
– изборите са  важни за всяка политическа организация, затова на предстоящите ние ще се явим и ще дадем възможност на хората, които ни познават и подкрепят да гласуват за нас, но за бъдещата ни партия по-важни от изборните резултати в краткосрочен план  е правилното структуриране на звената и привличане на честни и компетентни активисти, което ще е основа за дългосрочен растеж. Ние знаем, че е нужно време, но – по делата ни ще ни познаете!
Относно възможности за взаимодействие с другите партии:
– Предварително не поставяме бариери, може да търсим допирни точки с всеки. Разговорите във различни посоки, обаче не означават политическа всеядност.
Относно партия Възраждане:
– Ние не сме срещу Възраждане, ние сме за идеите на Възраждане, но без агресия и без отричане на полезното и справедливото. Възраждане има нужда от партньор, който да ги извади от изолацията, в която сами са се поставили. Ние можем да бъдем в тази роля, защото не отхвърляме априори никого, включително и Възраждане. Прокламираните от тях цели са като сходни с нашите, а различните ни подходи ще гарантират по-добри резултати.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

ТИР експлодира в Северозапада! Пътят е затворен

Горящ камион затвори международния път Е79 край Монтана, съобщи БНР. Два автомобила...

Потресаваща наглост! Източиха нафтата на чешки тир край Монтана

Задържаха 21-годишен жител от област Видин за кражба на дизелово...

Извънредна ситуация в Горна Оряховица, МВР активира Жандармерия и спецполицаи

Спешна намеса на Жандармерия и маскирани полицаи се наложи...

Видин скърби!

Почина актьорът и дългогодишен директор на видинския драматичен театър Петко Петков,...