петък, май 17, 2024

Втората най-голяма компания за охранителна техника стъпи в България

Date:

Сподели новината.

Китайската компания Dahua Technology, която в момента втора по продажби на техника за видеонаблюдение и решения за сигурността в света, стъпи в България. В София фирмата проведе първото си събитие в нашата страна, като представи две от най-новите си успешни цялостни решения за наблюдения и сигурност – “Dahua Smart City Solution” (или „Решения Умен град“) и „Dahua Smart Building Solution” („Решения Умни сгради“).

Продуктите за видеонаблюдение и цялостните решенията за сигуността на Dahua са предназначени и широко разпространени в множество сектори –  банкови и финансови институции, хипермаркетите и големите търговски центрове,  сектори обществена сигурност, телекомуникации, транспорт, енергетика, бизнес и интелигентините сгради.

Компанията е създадена през 2001 г. в Китай. През 2013 г. става компания номер 3 в света в сферата на продукти и цялостни решения за сигурността, а през миналата година реализира продажби за близо 2 млрд. долара в над 180 държави. Oт началото на тази година Dahua Technology е с чисто нова фабрика, оборудвана с най-нови технологии.  Има 35 представителства, ситуирани в стратегически райони на света  като САЩ, Канада, Англия, Холандия, Франция, Испания, Германия, Унгария, Австралия, Сингапур, Тайланд, Кореа, Дубай, Бразилия, Мексико, Перу, Колумбия, Чили, Панама, Аржентина, Южна Африка и др.

Компанията залага на иновативен дизайн, големи инвестиции в хардуер и софтуер и стриктен производствен процес. Близо 6000 инженери работят към отдел “Изследване и развитие”, а 10% от приходите на компанията отиват за изследване и иновации.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Бургаско предприятие се продава заради дългове

Πoзeмлeн имoт и индycтpиaлни cгpaди в Южнaтa пpoмишлeнa зoнa...

Извънредно! Изграждат два нови завода около Велико Търново

Cъздaдeнaтa пpeз 1995-a гoдинa бългapcĸa ĸoмпaния "Eĸcтpaпaĸ" плaниpa oтĸpивaнeтo...

Възстановяват дейността на месокомбинат „Добруджа“ в Силистра

Дейността в месокомбинат „Добруджа“ предстои да бъде възстановена, след като...

Курсът на еврото продължава да се понижава

Курсът на еврото днес продължи да се понижава, след...