събота, май 4, 2024

Kaufland сваля цените на стотици продукти

Date:

Сподели новината.

Kaufland България обяви по-ниски цени на стотици маркови продукти от своя асортимент. Във веригата хипермаркети потребителите могат да намерят голямо разнообразие от продукти с познати марки, като техните цени от сега нататък ще бъдат по-ниски от цените им до момента. От веригата подчертаха, че не става дума за седмична акция, а по-ниските цени са трайна ценова политика.

За улеснение на клиентите артикулите с още по-ниски цени са отбелязани с етикет със символ, изобразяващ спестовна касичка. Продуктите ще могат да бъдат намерени на своите традиционни места по регалите във всеки обект на Kaufland България, а всяка седмица една част от тях ще бъдат излагани и на централните коридори на хипермаркетите.

Целта на промяната в цените е голяма част от продуктите да станат още по-достъпни за потребителите. “Залагаме на познати и утвърдени марки, към които българският потребител неведнъж е демонстрирал своите предпочитания”, коментира Стела Първанова, Търговски директор на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

Сред марковите продукти на още по-ниски цени фигурират популярни брандове като „Milka“, „Nescafe“, “Dove”, “Persil”, “Ariel”, “Fairy”, “Zagorka”, „Каменица“, “President”, “Olympos”, “Pepsi” и редица други, а типовете продукти обхващат предложения от хранителни стоки, перилни и почистващи препарати, козметика и др.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Курсът на еврото продължава да се понижава

Курсът на еврото днес продължи да се понижава, след...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

Германо-швейцарска компания налива още милиони в Добрич

C пълeн ĸaпaцитeт paбoти paзшиpeниeтo нa зaвoдa зa гъвĸaви...