събота, април 27, 2024

Кравар накара Добрич да настръхне

Date:

Сподели новината.

Камерите на заведение в района на подлеза в Добрич са запечатали снимки на мъжа, който отвлече и блудства с 8-годишната Ева. От записите се вижда, че в 9:53 часа на 4 август двамата слизат от черен автомобил и се отправят към намиращата се до подлеза на парка пицария, пише pronewsdobrich.bg.

Мъжът отпраща детето, като му посочва да отиде в района на „Стара къща“, където малко по-късно то беше открито. Междувременно 40-годишният похитител си купува пица и се спира да я изяде, като междувременно наблюдава случващото се в района на подлеза. Вероятно е следял дали детето ще бъде открито. Няколко минути по-късно тръгва пеш в обратна посока.

 

Именно тези записи са дали възможност полицията много бързо да установи и да задържи похитителя на 8-годишното дете.

От брифинга на говорителя на Районната прокуратура Даниел Илиев стана ясно, че колата, която е довела двамата, е на собственика на кравефермата, където мъжът работел. И на когото работникът обяснил, че детето е на приятелката му и трябва да го заведе в Добрич. Затова и той предложил да откара двамата до града.

Предния ден 40-годишният похитител наблюдавал 8-годишната Ева и двете й сестри, докато играят на детските съоръжения пред магазин Била в центъра на града. Детето му поискало 1 лев за въртележката. Дал му левчето и предложил да му купи сладолед. Хванал го за ръка и се отправили към района на „Стара къща“, продължили към Автогарата и от там км село Плачи дол като са минали пеш по черните пътища.

Обвиняемият работел в кравеферма в селото и ползвал стая под наем. Около 16 часа завел детето в стаичката, заключил го и се върнал в кравефермата, за да върши служебните си задължения. Около 20 часа се върнал в стаичката. Момиченцето било спокойно, но когато го видяло започнало да плаче и да търси майка си. Мъжът го завързал, поставил го на леглото и извършил блудството. След това двамата заспали.

На сутринта отново заключил детето, отишъл в кравефермата. Събуждайки се детето отново започнало да плаче и да пита за майка си. Тогава колега на обвиняемия чул, че детето плаче и го попитал какво е това дете и защо плаче. Излъгал, че детето е на неговата приятелка.

Собственикът на кравефермата, чувайки, че детето плаче, го попитал кое е детето и защо плаче. Той отново излъгал, че е на приятелката му и че трябва да го заведе в Добрич. Тогава собственикът на кравефермата предложил да ги закара до Добрич и ги е оставил на подлеза на градския парк. Двамата са били в колата.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Starlink може да стане независима компания

Дocтaвчиĸът нa caтeлитeн интepнeт Ѕtаrlіnk e eдин oт ycпeшнитe...

Чиcтaтa eнepгия пpeдизвиĸвa… peĸopднa cдeлĸa в минния ceĸтop

Aвcтpaлийcĸият минeн гигaнт ВНР e нaпpaвил oфepтa зa бpитaнcĸия...

Зa дa зaмeни внoca нa pycĸи пeтpoл, Чexия щe пpaви дocтaвĸи oт дpyги 20 cтpaни

Cлeд paзшиpявaнe нa ĸaпaцитeтa нa тpaнcaлпийcĸия нeфтoпpoвoд ТАL, пpeз...

Изграждат две нови метростанции в столичния квартал “Люлин”

Планирано е изграждането на две нови метростанции в столичния...