четвъртък, май 2, 2024

ЕВИНИЯТ ПЛАЖ В БУРГАС ЗАСЕНЧВА МАЯМИ

Date:

Сподели новината.

Ивицата ще е без аналог по цялото Черноморие

Евиният плаж (Атанасовска коса) в Бургас ще се превърне в истински оазис – с модерни заведения, дискотека, лятно кино, детски кът и много други екстри, научи Флагман.бг. Новият наемател на ивицата „ББ Къмпани” представи уникалния проект, чието изпълнение вече започна и ще се реализира в следващите 12 месеца.

Плажът ще бъде напълно преобразен по иновативен и изключително интересен начин, а наемателят няма да пести средства, за да го превърне в един от най-атрактивните по цялото Черноморие.


Ще се използват естествени продукти, а обстановката напомня на Ривиерата и Маями

По проект е предвидено да има две заведения и морски ресторант с отлична кухня. През нощта заведенията ще се превръщат в хитови плажни дискотеки. Наемателят се е погрижил да не притеснява никого и ще монтира изключително скъпа и надеждна шумоизолация.{josociallocker}

На Евиния плаж ще има и безплатно лятно кино, а прожекциите ще започват всяка вечер от 18 до 21 часа.


Това ще е Лятното кино на плажа

Помислено е и за комфорта на плажуващите. Поръчани са модерни чадъри и шезлонги от естествени продукти – бамбук, а допълнителните детайли като палми и удобните плажни алеи ще гарнират уникалната обстановка. Цените ще бъдат изключително приемливи за подобни условия – по 5 лева за шезлонг и чадър.

На „Атанасовска коса” ще бъде монтиран изключително модерен воден атракцион, който е без аналог в България. Съоръжението ще достига до пет метра височина, ще е във водата и ще осигури много забавления за малки и големи. За сигурността им ще се грижи специален спасител. Предвидено е също така да се изгради детски кът и спортни игрища.


Подобен плажен атракцион няма никъде в България. Съоръжението е уникално и гарантира много забавления

Проектът е вдъхновен от Френската ривиера и Маями, каза управителят на „ББ Къмпани” Продан Нонов. Той уточни, че няма да се пестят средства, за да се осигурят най-добрите условия. Тази година ще бъде отворено първото заведение, а до следващото лято мащабната инвестиция ще се реализира на 100 %.  Наемателят има желание да предостави услугата по нов и напълно непознат за България модел.

На Атанасовска коса ще има и безплатна зона, която ще се поддържа на много високо ниво, ще бъде осигурена и зона за нудистите, които да плажуват в спокойна и уединена обстановка, обградени от палми и далеч от хорските очи. Ще се направи и зона за достъп на инвалиди. 

{/josociallocker}

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....