вторник, април 30, 2024

Невиждани ремонти в Кюстендил

Date:

Сподели новината.

Община Кюстендил започва ремонт на 16 покрива на кметства и читалища в малките населени места. Това каза кметът Петър Паунов по време на заседанието на Общинския съвет в града, което се проведе в залата на читалище „Братство“, предаде “Фокус”.

По думите на кмета вече са преминали обществените поръчки и в момента се изпращат възлагателните писма. Кметът посочи, че все още продължават дейностите по асфалтирането на улици в общинския център и селата. Това ще продължи до трайното застудяване, а останалите участъци ще бъдат ремонтирани през следващата година, когато температурите отново се повишат.

 

Петър Паунов изрази готовност за подкрепа на бизнеса, който предстои да преустанови дейност заради въвеждането на новите противоепидемични мерки.

 

„Благодаря на всички наши съграждани, които спазват мерките, така че да облекчат усилията на лекарските екипи. Надявам се, че ще се увеличават тези наши съграждани за да не се стига до тези трагични резултати.

Изказвам съчувствие и към тези, които страдат заради това, че някои не спазват мерките. Сега част от бизнеса, какъвто е ресторантьорският, ще бъдат принудени три седмици да почиват заради безотговорността на тези, които отказаха да спазват всякакви мерки. Надявам се, че ще излезем с по-добри и позитивни резултати, за да може да дойдат светлите празници във всяко едно семейство“, каза Петър Паунов.

 

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...

Брутална полицейска акция скова Търново и Горна Оряховица, пътищата са под блокада

Мащабна полицейска акция се провежда на територията на община...

Ново! Ха не си платите и 20 лв. глоба в КАТ, ха ви чака тази беля

Неплатена глоба от КАТ дори в размер на 20...

Временното пристанище на САЩ в Газа ще струва 320 млн. долара

Разходите за изграждането на временно пристанище край Газа за доставка на...