вторник, май 7, 2024

Цигани сякоха с мачете млад мъж в Роман

Date:

Сподели новината.
С такава остра позиция излизат депутатите от ВМРО след сигнал, подаден до народния представител от Враца Красимир Богданов от съсечения Калин Христов. Ситуацията се развира на 14.09.2020 г. в град Роман. Според разказа в следобедните часове мъжът вижда млад циганин да се навърта около къщата му. Същият преди няколко месеца влиза в същата къща през нощта с цел грабеж. В деня на спречкването Калин го вижда на видеокамерите и излиза да му потърси отговорност. При възникналото пререкание Калин удря няколко шамара на циганина. Той го заплашва, че ще го заколят. Около 19.30 ч. същият циганин идва заедно с баща си и дядо си.
Калоян излиза да се разберат. Той работи като охранител и е въоръжен с огнестрелно оръжие. Въпреки това не използва пистолета си, знаейки какви последствия може да има това за него. За изненада обаче бащата изважда мачете и го удря по главата, след което сече ръцете му и взима пистолета. Благодарение на бързата намеса на съседите на пострадалия той остава жив.

Калоян е приет в неврохирургията на столична болница с рани по главата, прерязани кръвоносни съдове и сухожилия. След тежката операция не е ясно дали ръката му ще може да се възстанови. Даваме гласност на поредната брутална саморазправа на маргинални групи с обикновени граждани едва днес, тъй като Калин беше изписан вчера от болничното заведение.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Ад край Чирпан! Колите се движат с 15-20 км.ч.

Трафикът по магистралите в България е много тежък. Сега...

Гергьовден е

Днес се чества паметта на Св. Великомъченик Георги Победоносец, който е...

Благоевград скърби! Почина популярна бизнесдама

На 63-годишна възраст, след кратко боледуване, почина бизнесдамата Благородна...

Извънредна новина за полицая, катастрофирал пиян в Търново! Ето какво го застигна

Ръководството на Областната дирекция на МВР във Велико Търново...