вторник, май 7, 2024

Въстание в Нова Загора

Date:

Сподели новината.

Кметът на община Нова Загора – Николай Грозев, ще раздаде 1000 национални трибагреника на местни жители. Инициативата на градоначалника е под надслов „Милеем за България”. Призивът на управника към неговите съграждани е да окачат знамената в домовете си в знак на съпричастност към борбата срещу коронавируса.

Всички желаещи могат днес да получат безплатно трибагреници на входа на сградата на Община Нова Загора. Градоначалникът и цялото общинско ръководство приканват новозагорци в 19:00 часа тази вечер да изразят своята солидарност към битката срещу COVID-19. Тогава трябва знамената да бъдат окачени на видни места – по балкони и огради. По същото време по улиците на Нова Загора ще преминат рокерите от Мотоклуб “Демоните”, които подкрепиха инициативата на кмета.

„Нека заедно да докажем, че сме истински българи, че сме единни, че носим несломимия дух на народа ни и няма сила, която да ни спре. Да подкрепим пациентите с COVID-19 и хората на първа линия в борбата срещу заразата. Защото милеем за България!”, призовават от Община Нова Загора.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

“Газпром” завърши на загуба 2023 година

Pycĸият гaзoв гигaнт "Гaзпpoм" зaвъpши 2023 г. c нeтнa...

Хванаха пиян водач на мотопед в Тетевенско с 3,3 промила

Хванаха солидно почерпен водач на мотопед в Тетевенско, съобщава...

Съдът пусна Васил Божков от домашен арест

Софийският градски съд освободи бизнесмена Васил Божков от домашен...

Аржентина пусна в обращение банкнота от 10 000 песо

Аржентина пусна в обращение нова банкнота с най-висок номинал...