вторник, април 30, 2024

Андреа смени Кобрата със световна звезда?

Date:

Сподели новината.

Един от най-успешните румънски изпълнители Дан Балан има връзка с певицата Андреа. С тази сензационна новина гръмнаха няколко сайта в северната ни съседка, пише „България днес“. Според източници на изданието WOWbiz родната певица има романс с 40-годишния Дан Балан, който през 2018 г. стана световноизвестен с една от песните си. Двамата се познават отдавна заради кариерата, която Андреа гради в Румъния, и работата си с румънеца Кости Йонита. През 2012 г. Андреа подписа договор с тамошна музикална компания, в чийто каталог е и Балан.

„Откакто се раздели с Кубрат, Андреа е неотлъчно с Дан, като го придружава на различни събития и отскоро са заедно в Киев. Те се опитват да крият отношенията си и на публични места се обграждат с приятели. Не интимничат, но когато са сами. Между тях определено се случва нещо“, казват осведомени източници на медията.

Наскоро в откровен разговор с феновете тя призна, че любим изпълнител е именно молдовецът Балан. Русото изкушение, което през лятото тегли чертата на боксьора Кубрат Пулев след 13-годишна връзка, не крие пристрастието си към румънеца и харесва всяка негова снимка в социалните мрежи.

Друг любопитен факт е, че от близо седмица Андреа е в Киев, което е поредното доказателство, че двамата имат по-сериозни отношения от приятелски.

„Любовта ми към Киев е безгранична. Винаги се връщам към мястото, на което съм била най-щастлива“, гласи посланието към една от снимките й.

„България днес“ потърси Дан Балан за коментар относно любовните му отношения с родната певица.

„Категорично не сме заедно“, отсече той. Въпреки това съмненията остават.

Пред румънската медия мениджърът на българката коментира: „От уважение към звездите, които управлявам, предпочитам да не се включвам в любовния им живот. Дори и да разбера какви отношения имат, аз не ги коментирам по никакъв начин, мога да говоря само за кариерата им, за концертите им, за песните, които предлагам, или въпроси от професионален характер“, каза Йониу Беджинариу, който отговаря за участията на българката в Румъния.

Дори да са заедно, изпълнителите са изключително дискретни заради имиджа, който градят и имат. Балан е един от най-желаните ергени, а преди години беше избран за най-сексапилен артист в Русия. За него няма да е положително, ако се разбере, че сърцето му е вече заето. Андреа също се лансира по-добре, след като прекрати дългогодишната си връзка с Пулев.

Изненадващата разлъка между най-стабилната двойка в родния шоубизнес дойде в разгара на това лято, след 13 години съвместно съжителство. Въпреки че през годините те многократно бяха запитвани от медии за бъдещето си заедно, ексдвойката не достигна до олтара, нито имат дете. През последните месеци Кубрат все по-усилено говори, че иска наследници, и то не един, а няколко, но Андреа мълча дълго, докато накрая не сложи край на романса, който изглеждаше изчерпан от години. Официалният край беше сложен от блондинката, която в кратък пост в мрежата обяви края на връзката им: „Твърде съм млада за сватба и твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на живота на необвързаните“.

Неминуемо след раздялата им Кубрат сподели горещи кадри от Испания, където беше отседнал с жена, което допълнително нагнети зейналата дупка в отношенията им.

През годините двойката минава през всякакви трудности, но черешката на тортата слага американската репортерка Джени Суши, с която Кобрата се целува в началото на годината. Въпреки чудовищния скандал с отзвук и зад Океана, певицата беше плътно до Кубрат по време на тежките дела срещу него и оказа силна морална подкрепа.

Въпреки че вече не делят един покрив, Кобрата демонстрира лоялност към бившата си половинка и преди седмици я защити, след като Андреа бе замесена в скандал с бившия си работодател Митко Димитров-Пайнера. Преди седмици пък тръгна мълва от върли фенове на бившата двойка, според които те са отседнали заедно в пловдивски хотел и са изключително дискретни в отношенията си. За момента нито един от двамата не коментира публично непрестанните слухове относно любовните им трепети.

Преди по-малко от месец единствено за „България Днес“ Кубрат бе искрен и разкри, че певицата му липсва. „Тя е готин и истински човек. Тя е сърцата, уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението, в крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време, и да се поеме в нова посока“, сподели Кобрата.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...