събота, май 4, 2024

Топ елитни бойци със зрелищно шоу в Бургас

Date:

Сподели новината.

Топ елитни бойци 7 и 8 дан ще участват в зрелищно демонстрационно шоу в Бургас във вторник. “Майсторите” ще покажат умения, които трудно биха били видяни дори и в блокбъстърите, посветени на източни бойни изкуства.

Ако искате да станете свидетели на майсторските изпълнения на “границите на възможното”, на WORLD TAEKWONDO DEMO TEAM, датата е 15 октомври /вторник/, часът е 18.00, мястото е зала “Младост”.

Бургазлии и гостите на града ще имат уникалния шанс да се докоснат до магията на източното бойно изкуство само броени дни преди старта на най-елитното и престижно първенство по таекуондо в света – сериите GRAND PRIX 2019, чиито домакин е българската столица. Най-добрите 32-ма на планетата в олимпийските категории ще се бият за победата, титлата “THE BEST OF THE BEASTS” и награден фонд от 100 000 USD.

Демо отборът е съставен от най-добрите състезатели в света по таекуондо. Таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност. Демо отборът е съставен от професионални таекуондо състезатели, избрани в жестоката конкуренция на десетки милиони в Южна Корея.

Демо отборът пътува из целия свят и програмата му е запълнена с години напред. Кандидатурата на България е одобрена сред десетки други и по този начин Бургас ще има честта да посрещне звездния тим.

Входът е свободен!

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....