петък, май 3, 2024

25 автора ще участват в традиционната изложба на архитектурни проекти АрхиМория 2019

Date:

Сподели новината.

С откриването на традиционната изложба на архитектурни проекти АрхиМория 2019 ще бъде отбелязан Международния ден на архитектурата в Бургас.

Впечатляващата експозиция ще бъде разположена на пресечката на бул.”Богориди” и ул.”Лермонтов”. Тя е една от най-мащабните от създаването си, с участието на внушителните 25 автори и 60 табла. В изложбата са включени частни, както и много обществени сгради, чието изграждане е в процес или предстои. Изложбата е организирана от Съюз на Архитектите в България – Дружество Бургас и Камара на Архитектите в България – Регионална Колегия Бургас и ще остане свободна за разглеждане от гражданите и гостите на града до края на месец Октомври.

От 18:00 в зала 1 на Експо Център Флора ще бъде награждаването на премираните проекти, съпътствано от лекции и презентации на водещи проектанти от страната. Жури в състав арх.Александър Минчев, арх.Христо Топчиев и арх.Георги Бачев ще оценяват проектите и ще връчат почетни грамоти с званието АрхиМаг в категории – интериорен дизайн, еднофамилни жилищни сгради, многофамилни жилищни сгради за целогодишно и сезонно ползване, обществени сгради, градоустройствени и благоустройствени разработки и дипломни работи на студенти по архитектура.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....