понеделник, май 6, 2024

Италианска компания раздава подаръци на бургаските си служители, за да ходят на работа с колело

Date:

Сподели новината.

Тази година Европейската седмица на мобилността поставя в центъра на вниманието безопасното ходене и колоездене, както и ползите, които те носят за нашето здраве, околна среда, а и за портфейла.

В тази връзка международната компания STL, която е с италиански капитал и е ситуирана на територията на Пристанище Бургас Запад, насърчава своите служители да ходят на работа с велосипед. Мотото на кампанията е “Който кара колело, е мой приятел”, а времето на провеждане от 12 август до 30 септември.

Целта на инициатива е да се промотират ползите от спортуването и активния начин на живот, опазването на околната среда и превръщането на колоезденето в част от корпоративната култура.

В края на периода – 30 септември, ще бъдат отчетени резултатите и броят на идванията на служителите с велосипед до работа. Тези, които са събрали най-много точки, ще получат награди. По този начин фирмата насърчава специалистите си да използват алтернативните начини за придвижване.

Служителите на STL взеха активно участие в едно от събитията на Европейската седмица на мобилността, организирана от Община Бургас и Областен информационен център, а именно нощният велопоход.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....