петък, май 3, 2024

Откриват изложба с най-добрите кадри на бургаските фотографи през 2019 г.

Date:

Сподели новината.

Традиционната годишна изложба на Бургаска фотографска общност (БФО) ще бъде открита за разглеждане на 12 септември, четвъртък, от 18 часа. Мястото е експоцентър “Флора”.

Вече 11 години авторите от БФО са неразделна част от културния живот на града. До днес те са реализирани повече от 70 изложби и други фотографски проекти, които са били представени в Бургас, София, Габрово, Стара Загора, Казанлък, Благоевград и в чужбина. В Сдружението членуват 34 фотографи – професионалисти и любители, обединени от влечението си към това изкуство, но всеки от тях има свой собствен стил, технически похвати и естетически виждания.

В своите фотографии членовете на общността не само споделят уловените от тях мигове, но и усещането си за красотата и очарованието във всеки един детайл, както и своите творчески търсения.

Тази година в изложбата участват 19 автори с над 40 снимки, като отново са застъпени всички жанрове – портретна, пейзажна, улична, актова, абстрактна и минималистична фотография. Тя може да бъде разгледана в дните до 28 септември при вход свободен.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....