вторник, май 7, 2024

Незабравимо лято очаква бургаските деца, участвали в състезанието за 2-ри клас „We love English“

Date:

Сподели новината.

Община Бургас и Център за подкрепа на личностното развитие проведоха първото състезание по английски език за ученици от втори клас “We love English”, в което взеха участие 531 ученици от 28 училища. На второ място са класирани 27 второкласника, които получиха сребърен медал и езиков лагер, който стартира на 03 юни и ще продължи до 21 юни.

През това време децата ще изучават английски език, посредством учебни материали, интерактивни уроци и разнообразие от дидактически игри. Лагерът включва еднодневни екскурзии до Плиска, ТК “Акве Калиде” и Зоопарк Бургас. Предвидени са ежедневни събития в града – галерии, музеи, културни забележителности, арт-работилници, посещение на Регионалната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, Авиомузей и много други.

На финалния ден от лагера – 21 юни /петък/, за децата ще бъде организирано заключително парти с аниматор.

На трето място са класирани 24 ученика. Те бяха наградени с езиков курс по английски език в рамките на 36 учебни часа в ОУ “Ал. Г. Коджакафалията” – Бургас. Осигурени са помагала, предварително избрани и одобрени, както и квалифициран преподавател.

Наградите продължават с отборно първо място за СУ “Св. св. Кирил и Методий”, награда образователна еднодневна екскурзия до Плиска и Котел получава ОУ “Елин Пелин”.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....