неделя, май 19, 2024

Избери Бургас! Фирма с кампания за връщане на младите хора в морския град (ВИДЕО)

Date:

Сподели новината.

“Избери Бургас” е името на поредната инициатива на Съдърланд България, осъществена с подкрепата на Община Бургас. Кампанията има за цел да представи добрите примери със служители, родом от Бургас, които са се завърнали и реализирали успешно в родния град.

За старта на “Избери Бургас” Съдърланд България се срещна с млади хора, които след завършване на образованието си се завръщат и започват или успешно продължават своята кариера в компанията и родния Бургас. Резултатът е серия от видеоклипове, заснети на емблематични за града места, с акцент върху служителите и причините за тяхното завръщане, като семейство, приятели, социална среда и кариерни възможности тук.

“Радваме се на тенденцията в последните години все повече образовани и амбициозни хора съзнателно да изберат да се завърнат и да започнат или продължат своята успешна кариерна реализация със Съдърланд в Бургас. Решихме да фокусираме кампанията “Избери Бургас” точно върху това – фактите, заради които си струва да живееш и работиш в този прекрасен град. Видно е, че колегите, които взеха участие в кампанията, са тук, за да донесат позитивна промяна, която несъмнено ще позволи градът да става все по-добро място за следващото поколение млади хора. А ние от Съдърланд сме тук, за да ги подкрепим, като продължим да инвестираме в Бургас и предложим отлични условия за реализация и развитие”, сподели Димитър Гълъбов – изпълнителен директор на Съдърланд за България.

“Благодаря на компанията Съдърланд, която за тази инициатива стъпва върху реални резултати. Познавам работата им и знам, че те действително завърнаха много млади бургазлии в родния град и днес те са техни служители. Вярвам, че през следващите години завърналите се ще станат още повече, защото в Бургас местна власт и бизнес осъзнаха общия си интерес и работят в синхрон с мисъл за бъдещето”, каза кметът Димитър Николов.

Съдърланд отвори врати в Бургас през 2014 г., като оттогава до днес компанията се разраства изключително динамично, надминавайки бройката от 300 служители. Това, което отличава Съдърланд като водещ работодател в града, е предлагането на възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. Офисът на компанията в Бургас е разположен на комуникативна локация, предоставяща отлични условия на труд.

За 10 години в България световният лидер в трансформацията на бизнес процеси Съдърланд има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2500 души. Компанията оперира в 20 държави, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.

Съдърланд продължава да увеличава екипа си в Бургас. Какви специалисти търси компанията, вижте тук: https://www.sutherlandglobal.bg/job-opportunities/?search_location[]=burgas.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Арестувани в Бургас за купуване на гласове

В Бургас се провежда акция срещу купуването на гласове...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...