четвъртък, май 2, 2024

Разтърсващ Джулай очаква бургазлии това лято

Date:

Сподели новината.

Разтърсващ и незабравим Джулай очаква бургазлии и гостите на морския град това лято. Времето и мястото на най-летния фестивал в музиката и най-музикалния фестивал през лятото са известни на всички – 30-ти юни, Бургас, сцена до Моста.

Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата “JEREMY?”. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група “Джинджифил” като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.

Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група “Силует”. Още една банда със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път – това е група “SEVI”, които противно на очакванията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.

И това не е всичко – момчетата, които напоследък впечатляват бг меломаните – “SAINT ELECTRICS” – ще ни представят музиката си в малките часове на 1-ви юли. “Свежарите” от група “REWIND”, освен весело настроение, ще представят на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните групи “RED LIGHT DESTRICT PROJECT” и “ФЕНИКС”.

Летният рок фестивал “Джулай морнинг” в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група “Силует” – Марияна Добрева.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...