четвъртък, май 2, 2024

Господ е българин! Роден е в Бургас…

Date:

Сподели новината.

В Бургас всички са леки.Дори хората с наднормено тегло пак са леки.Ако на улицата в Бургас Ви кажат култовия израз “Кво стаа,лек ?” “Как е лице” трябва да знаете,че това е добър признак.
в Бургас всички са “изхакани” и “изтрещяни”, някои по душа, други с каквото намерят
в Бургас хората си отмъщават с помоща на тарелки или спринцовки пълни с ако.Най-новото е спринцовка с лазерен мерник.
друг популярен начин за отмъщение е забиването на кирки,мотики,лопати и всякакви селско-стопански сечива по автомобилите.
в Изгрев от по-високите панелки можеш да си хванеш самолет на автостоп (но само лятото, иначе няма)
в Бургас и учителките по български говорят “миеко”
ако си подрастващ в Бургас избираш да бъдеш “Батка”, “стафар” или “шматка”.
/бел.авт. “стафара” е наркозависим и в йерархията на града стои под шматките, за това по-добре да си шматка, а при приемането на качествена химия (разбирайте стероиди) можеш да мутираш в “Батка”. Естествено, за да станеш такъв първо трябва да си по-глупав от нормалния за града стандарт, а също и да сцепиш няколко кратуни,иначе казано да набиеш някоя и друга шматка/

красиво момиче в бургас се нарича “тупалка”, и винаги е “натокана”, и “облякана”; друг синоним е “фолк-точилка”; ако е някоя по-грозничка се нарича “мастия, миндил, кочур, тръба, патър, патарляк, качур, конски сурат, батал
по-малките, но само на възраст запалени тийнеджърки са “котенцата” и “ракети”, те са “бляскави” и “лъскави”, много шават и шарят; тях маняците ги “тряскат” натрещени; преди това са били “малки запалки”, но прекалено малки все пак?!
прото-мутресите в Бургас никога не се усмихват, постоянно са намръщени и гледат лошо, возят се само в скъпи автомобили(колкото е възможно по-скъпи) и много, ама много рядко правят секс, което донякъде обяснява защо никога не се усмихват, постоянно са намръщени и гледат лошо.
В Бургас Мъжете са “здрави”, което означава ,че са яки и корави. Корава батка е този който е с нацепено пропорционално тяло, с бръсната глава и небръсната брада, гледа лошо и страшно. Коравите батки понякога са само корави, понякога много лошо бият.Те са истинкси СПАРТАНЦИ.
Бургас е дал на родината могъщия фундамент на българската писменост, самото начало на свещената ни азбука! Известна из цял свят е историята на безименния бургаски рибар, който през далечната 856-та година решил да постави основите на първата обществена тоалетна в града. Странни стечения на биологичните отпадъци го отвели на съдбовно мястo на метри западно от съвременнен бургаски площад, където рибарят направил малък изкоп и намерил буквата “б”! От изненада и умиление той възкликнал:
– А, “б”, въъъъ!
Остава мистерия как точно севеозападният вятър е отнесъл на крилете си тази света троица от звуци до пресветите братя Кирил и Методий в манастира Свети Полихрон! Другото е история. Въпросният площад по този повод е кръстен “Тройката”, а изкопът и до днес се пази от бургазлии, за да напомня за славната случка!

Най-важната дейност на подрастващото население на Бургас е да ходи “НА КАФЕ В ЦЕНТЪРА” и да съобщава гордо на останалите си съмишленици за мероприятието, както кога и къде ще се проведе то..Ай хойм са офертираме в центъра.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...