събота, май 4, 2024

Видовете бургазлии, класифицирани според комплексите, в които живеят

Date:

Сподели новината.

Бургас е разделен на няколко основни жилищни комплекси,всеки от който има важна икономическа функция. Техните жители имат своите особености и спокойно всеки един комплекс и неговите обитатели са различен вид бургазлии.

СЛАВЕЙКОВ
жк.”Славейков” известен и като Слабейката е родното място на много бургаски батки и маняци. Средният брой на населението там е към 75 000 и се дели на пенсии или “луди лица”. Комплексът се намира най-близко до ядрения комбинат “Нефтозавода”. Абсолютно задължително е носенето на качулка след 19:30,защото иначе има голям шанс да ви джобят.Славейков е разделен на няколко махали СЛАВЕЙКОФ, СЛАБЕЙКОВ, Димчова махала и останала част на СЛАВЕЙКОВ.След 22:00 не си помисляите да ходите към СлавейкоФ.Опасно е!Може да не се върнете. В Славейков сички са машини и файтъри – само мили хора с палки в джобовете.АДИДАСА с него и невъзможното е нищо.Ако някои ви пита чук нещо(искаш ли масе) и ако тва е в близост до Страшника (слабейков) по-добре откажете ,защото ще бъдете кораво запален или ще получи набрана треба от детската градина.По-добре не ходете на кафе Cameo (славейкоф)а по тъмно дори не си го помисляйте.Ще бъдете джобен от АДИДАС маняци.

ЗОРНИЦА
жк.”Зорница” е близо до жк.”Изгрев” и никой си няма идея защо са ги разделили. Спекулира се,че причината е в расова вражда между Голямата Рижа и Дъндито. Комплексът е известен с бизнес с наркотици,крадени коли,проститутки,рекет и други важни за икономиката на града дейности. Известен факт е,че всички момичета над 12 години са вече “мутреси” и са се шибали с целия комплекс.

ИЗГРЕВ
Същото като за жк.”Зорница”. Никой,дори и леките маняци,не знаят защо има два комплекса,като заемат една и съща територия.Това е тъй нар. квартал на “нацепените батки”. Всеки див бесен селянин в Бургас произхожда от “Изгрев” или е пряко свързан с него.Субектите от изгрев отговарят на следното описание:1) АНЦУГ “АДИДАС”-просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!- Признак за висота в йерархията. 2) В тялото им тече повече хап,отколкото кръв. 3)Биха ви убили за 5лв 4) на светофара ще ги познаете по евтините коли облепени с ефектни надписи “СПАРКО” “МОМО” “ХОНДА” и тем подобни,както и скоростта,следвана от миризма на изгорели гуми с които карат и зиме и лете също ще ви впечатлят.Абе интересен квартал,все пак родното място на култовите “РИЖИ”

ЦЕНТЪРА
жк. “Центъра” е важното място на Бургас и всички искат да идват тук. Маняците се събират на сборна гара “Часовника”,а emo и скейтърите се събират на сборна гара “Альошата”,известна още като “Паметника”. “Центъра” служи само за ходене на яките фешън кафета. През него минават двете главни улици на града. “Центъра” е единственото място в Бургас,където новодошлите имат шанс да оцелеят.Но има и някои извънредни ситуации, когато можете да изпаднете в смъртна опасност случайно ако РИЖИТЕ започнат гангстерска война за надмощие и някои от тяхните конкуренти извадят огнестрелно оръжие и започнат да стрелят посред бял ден.

ЛАЗУР
жк.”Лазур” или още наречен “Лудницата” е мястото,където се събират всички психично болни. Комплексът е разположен до морето,за да може всички перковци да се самоубият лесно.

БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
Малък квартал с най-скъпите жилища в града, в който противно на логиката всеки втори(за лицата под 30 години всеки първи) е част от криминалния контингент. Към настоящия момент населението е силно редуцирано, поради предислоцирането на големи групи младежи от комплекса към находящите се в други части на града Следствен арест и Бургаски затвор.

МЕДЕН РУДНИК
жк.”Меден рудник” е само за хора с level 123041251 и нагоре. Обитаван е от тъмните сили. Там всички са зомбита. Комплексът е свързан само с един автобус(211) или както му викат повечето маняци “Двеста и осъзнай се”,който пътува между измеренията преди да ви остави там. НЯМАТЕ РАБОТА ТАМ! Не ходете там! Ще умрете.Зоните в Меден Рудник са две : селото и комплекса като и двете са еднакво опасни..НЕ ХОДЕТЕ ТАМ…видите ли човек с АДИДАС късно е ,вече ви е видял, НЕ го гледайте в очите(Гледайте го в очите)в сила е принципа “Защо си с шапка,Защо си без шапка”…не бягайте по-лошо става…реплики от вида (АЗ ПОЗНАВАМ….)не вършат работа…не се качвайте на тамошните машини на времето наречени тролеи – вероятността да останете живи е по-голяма сред батките отколкото в това превозно средство.НЕ сте ли от Меден Рудник не ходете на дискотека “ФЛИРТ”..дори и с хладно оръжие…защото всички там са нинджи.Поради тези особености,кварталът е с визов режим,като визите се отпускат от Общината,която се намира до “Часовника”. И въпреки всичко…сигурни ли сте,че искате да отиде там?

ВЪЗРАЖДАНЕ
По-известен като “Италианската махала” , предимно живеят хора с “чист” бизнес, ако ви трябва какъвто и да е вид наркотик там е мястото. Всеки втори човек по улиците там е дилър. В махалата заведения няма, там всички са затворени по къщите си и не смеят да излязат…само в центъра и то с такси или кола. Единственото завдение е “Колоните” – ходете само по светло. И незабравяйте там местата за паркиране са кът, не паркирайте защото …..

1 коментар

коментарите са затворени.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

5-те най-влиятелни жени в Библията

Как жените са представени в Библията, се обсъжда от...

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...