събота, май 4, 2024

5 причини да живеете в Бургас

Date:

Сподели новината.

Да живеете в Бургас е уникална възможност да живеете в един добре устроен, добре разположен географски и с добра инфраструктура град. През изминалата 2017 година престижното американско издание „Ню Йорк Таймс“ публикува статия в рубриката си за най-добрите места, за посещение по цял свят, именно за Бургас. Освен това международно признание, градът е заставал на чело на класацията на вестник „24 часа“ и радио „Дарик“ за най-добър град за живеене у нас. Всичко това не е случайно, защото понятията дом и комфорт тук са свързани. Освен това активната бизнес и социална среда в Бургас са изключително добри, което го прави атрактивна дестинация не само за почивка, но и за живот.

 

Ето и 5 причини, които ще ви убедят, че Бургас е сред градовете с най-големи предимства у нас.

  1. Бургазлии – дори и да звучи нескромно, хората в Бургас са много активни, модерни и свободни. В града населението е предимно от млади хора, които работят, учат и се забавляват. Един космополитен град се определя именно от хората живеещи в него, като уникално и комфортно място за живот. В града почти няма човек, които да не спортува и условия за това са създадени!
  2. Стандарта на живот – стандарта на живот в четвъртия по големина град в България е висок определено. Тук бизнес средата е активно развита. В района се намира „Лукойл“ – един от най-големите работодатели у нас. Заплащането е сред най-високите след това в София и да имаш жилище тук е равносилно на инвестиция.
  3. Морето – всеки от нас трябва да си признае, че да живееш на две крачки от морето си е добра идея. Освен това в Бургас има изключително поддържана, красива и уредена Морска градина. Възможностите да срещнеш много и различни хора в тази Черноморска перла са уникални.
  4. Забавлението – Бургас е град, който е денонощно активен. Особено през лятото тук фестивалите са адски много, а програмата за събития прелива от разнообразие. Градът е средище на културни дейци и артисти, което е показателно за добрата му среда на живот.
  5. Управлението на градаБургаска община от години е доказала, колко ефективно е нейното ръководство и управление. Тя се стреми градът да изглежда перфектно, с поддържана инфраструктура, множество спортни зали и площадки, както и добри училища и детски градини.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

5-те най-влиятелни жени в Библията

Как жените са представени в Библията, се обсъжда от...

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...