сряда, май 1, 2024

НДК става като бункер

Date:

Сподели новината.

Централният вход, който се ползваше най-често досега, вече ще бъде отварян само при големи събития като изложения и базари, както и няколко часа преди концертите в Зала 1. Пропускането на зрители и посетители през него ще става след проверка за сигурност, което изисква от гражданите да предвидят достатъчно време за влизане в НДК.

От съображения за сигурност входът за денонощен достъп ще е А4 (откъм бул. Витоша), както беше по време на българското европредседателство. Вход Б2 (откъм „Моста на влюбените”) също ще функционира 7 дни в седмицата от 08.00 ч. до 20.00 ч.

От началото на септември се забранява влизането в сградата на лица във видимо нетрезво състояние, както и на такива, намиращи се под въздействие на упойващи вещества, съобщават от управата на двореца. Няма да се допускат зрители и посетители с обемисти багажи, с хладно и огнестрелно оръжие, пренасящи общоопасни вещества, материали и др.
Няма да се допуска и внасянето на течности в сградата. За всички по-големи събития ще бъде осигуряван и специализиран медицински екип с линейка.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

Ново! Ха не си платите и 20 лв. глоба в КАТ, ха ви чака тази беля

Неплатена глоба от КАТ дори в размер на 20...