петък, май 3, 2024

Митьо Очите зарадва зет си със звяр за половин милион, майката на момчето обаче трепери от ужас

Date:

Сподели новината.
Несебърският ъндърграунд бос Димитър Желязков – Митьо Очите, е зарадвал гаджето на по-малката си дъщеря Ивелина с чисто нов „Мерцедес“ за 500 000 лева. 19-годишният Никола Мечков се изфука на бала си с последен модел S-класа, щедър дар от бащата на приятелката си Ива Желязкова.

Никола се похвалил първо пред приятелите си с луксозното возило и макар да не е споделил чия е заслугата, за всички е ясно кой се е бръкнал в джоба. Семейството му няма такива възможности, твърди в. „Галерия“. Баща му е общински съветник в Бургас и въпреки че имат и собствен ресторант, за подобен клас „Мерцедес“ може само да сънува. За Митьо Очите обаче подобна сума е като ощипване от бълха, когато става въпрос за някоя от щерките му. Малката Ивелина му е слабост и тъй като гаджето й е кавалер на бала, нямало шанс двамата да се появят с „посредствен“ автомобил за 100 бона, разправят техни близки. [null] Други са на мнение, че Митьо е дал една от колите си на младежа само за вечерта. Това бил неговият начин да покаже, че одобрява избора на дъщеря си. Майката на момчето – Дина Мечкова, била ужасно притеснена за връзката на сина си с щерката на скандалния Желязков. Според нея Ивелина не влияела никак добре на момчето и щяла да го забърка само в проблеми. Вече всички говорят за това как Никола като се ошлайфа, Очите щял да вкара и него в бизнеса си. Съучениците й от СУ „Любен Каравелов“ в Несебър я определят като злобна надувка. Въпреки лошата си слава, Ива е цвете пред сестра си Станислава, която е страшилището на Несебър. Хора от обкръжението на Митьо се шегуват, че голямата му щерка дори е по-опасна от него самия. Докато била ученичка орязала косите на две девойки, а трето посипала с нечистотии. Преди 2 години Станислава бе арестувана заради бизнеса си с таксита.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/mito-ochite-zaradva-zet-si-ss-zvyar-za-polovin-milion-maykata-na-momcheto-obache-treperi-ot-uzhas-zaradi-snimki_news603735.html

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

Мече броди из горите край Ловеч (ВИДЕО)

Кафяво мече беше засечено в района на Априлци, област...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...