четвъртък, май 2, 2024

Ще се сдобие ли Южното Черноморие с първия частен плаж у нас?

Date:

Сподели новината.

„Това е частен плаж!“ – с тези думи строителите на временните постройки на малкия плаж до къмпинг „Делфин“, посрещнали най-нетърпеливите плажуващи днес.

„Изглежда, че българското Черноморие е на път да се сдобие с първата частна плажна ивица. Обяснихме ние, че частни плажове у нас няма, поне така знаем, но един от работниците се закани категорично – ще видите вие, ще видите. Явно се опитваха да ни изгонят по незнайно каква причина“, обясниха шокираните туристи пред наш репортер.

 

Подготовката за летния сезон е започнала на пълни обороти, става ясно от кадрите, които ни бяха предоставени. Изграденото през миналата година дървено стълбище е демонтирано и вероятно ще бъде сковано съвсем ново.

„На пясъка е вдигнато и симпатично бунгало с веранда. Не знаем какво точно ще има в тази постройка, но си изглежда като плажна вила на местен самовластник. До нея се изгражда някаква платформа, вероятно за плажен бар“, коментират туристите.
Истинска истерия предизвика сезон 3 на хитовия уеб сериал „Следвай ме“

От миналата година, известния като най-стар нудистки плаж по Южното Черноморие, се сдоби със стопанин, след като пловдивското дружество „Тйва Интернешанъл“, представлявано от Йордан Тодоров, подписа пет-годишен концесионен договор с туристическото министерство.

Споровете между наемател и нудисти започнаха още с началото на сезон 2017-а. По всичко изглежда, че ще продължат и през това лято.

Източник и снимки: Дарик Бургас

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

ИЗВЪНРЕДНО: СЕК прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ

Средна европейска класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ....