четвъртък, май 2, 2024

Страховити мелета. Четири катастрофи за един час в Бургаско

Date:

Сподели новината.

Четири катастрофи са станали в рамките само на 1 час в Бургаско тази сутрин, съобщават от МВР.  Първият инцидент е на пътя Айтос-Бургас, на около 1 км преди разклона за с. Съдиево. Три автомобила – Опел Астра, Мерцедес C220 и Форд Фокус се удрят верижно. Причина за инцидента е това, че водачът на колоната спира рязко и другите автомобили се натрисат в него. От инцидента са пострадали водачката на Мерцедеса и нейната спътничка, които по първоначални данни са с леки травми.

Буквално 10 минути по-късно, на пътя Бургас-Маринка, поради движение с несъобразена скорост в мантинелата се удря Пежо 405, в което са се возили трима души. Те са откарани към бургаската „Шокова зала“, като са били контактни и в относително добро състояние. Към момента се уточняват получените от катастрофата телесни повреди.

Час по-късно, на кръстовището на бургаските улици „Христо Ботев“ и „Македония“ се удрят Фият Пунто и Пежо 206. Нанесени са само материални щети, като двамата водачи са се споразумели за вината и са подписали двустранен протокол.

По горе-долу същото време микробус Пежо Партнер се удря в товарен автомобил с хасковска регистрация в складова база „Врънгови“ в бургаския кв. Ветрен. Шофьорите са се разминали само с уплаха.

Приблизителната стойност на нанесените щети по всяка вероятност надвишава 20 хил. лв. За щастие сутринта на 3 април 2018 г. се размина без жертви.

Флагман.бг

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...