събота, май 4, 2024

Доган- младши харчи като луд с нова изгора

Date:

Сподели новината.

Синът на Ахмед Доган от два месеца е в Америка в компанията на новата си любов. Наследникът на Сокол- Демир Доган за пореден път се отправи към Щатите, където разпуска в компанията на новата си изгора.

Дамата се казва Илияна Давидова и двамата са заедно от март миналата година. За нея се знае доста малко, но вече е спрягана за потенциална кандидат-снаха на Доган, още повече, че двамата са почти неразделни.

Илияна от години живее в Америка, а за връзката им се шушука от няколко месеца, след като се появиха снимки от парти в Лондон, от миналата година. Демир бе на рождения ден на свой приятел именно с Илияна, а в светските среди са убедени, че отношенията им са по-сериозни от предишните връзки на Доган — младши.
Досега рядко някоя красавица успяваше да задържи вниманието на наследника на Сокола за повече от няколко месеца, но Давидова успя. В момента Доган — младши и Илияна са в луксозен комплекс в Мексико, където си почиват след дългата туристическа обиколка, която направили, пише “Час пик”.

Двамата посетили Гранд Каньон, Лас Вегас, както и различни курорти в Колорадо.

А покрай новата си приятелка, Демир Доган има и ново хоби — фотографията. Той вече дори се похвали с първите си постижения. Впечатлени от таланта му са мнозина негови приятели, а също и бившата му приятелка Гери Малкоданска.

Двамата имаха доста продължителна връзка и мнозина дори очакваха да се оженят. Вместо това двойката се раздели, но останаха приятели.
И дори имат практика да се срещат и да се запознават с новите си половинки.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

5-те най-влиятелни жени в Библията

Как жените са представени в Библията, се обсъжда от...

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...