петък, май 3, 2024

Слави низвергнат! Детето- чудо Крисия прекрати договора с него

Date:

Сподели новината.

След Нова година „Шоуто на Слави“ тихомълком свали рубриката „Запознай се с малките“, в която се изявяваха детето- чудо Крисия и разказвачът на вицове г-н Андреев. Наскоро малката певица даде първото си интервю от много време насам, но, за разлика от друг път, не спомена и дума за бившия си ментор Слави Трифонов.

Крисия вече не е част от фирмата на гологлавия шоумен, а решението било на родителите й. Те преценили, че славата започнала да се отразява много негативно на крехката детска психика на детето им. Родителите на Крисия преценили, че е по- добре да изживее детството си пълноценно, отколкото да се превръща в машина за пари. Като, на всичко отгоре, нейният продуцент Слави Трифонов, прибираше лъвски пай от изявите й.

Освен това, Крисия вече е в седми клас и има нужда да заляга по- сериозно над уроците, за да успее да си вземе матурите и да влезе в добро училище.

Талантливата малка певица от Разград започна работа в „Шоуто на Слави“ едва на 9 години. След това спечели второ място на Детската Евровизия. Крисия се превърна в истинска сензация, а Дългия хич не я жалеше, а се постара да спечели максимума от нея, в качеството си на неин продуцент.

Родителите на Крисия се искали детето им да продължава да бъде експлоатирано и затова отказали да продължат договора й с фирмата на Слави Трифонов.

Наскоро детето- чудо разкри, че въпреки славата, й се стоварили много негативи в личен план. Най- тежко й било, че приятелите я изоставили. Сега обаче, малката певица работи върху свои самостоятелни песни, които скоро ще видят бял свят. Родителите са се заели изцяло с продуцирането на талантливото си дете и внимателно ще подбират ангажиментите й, така че Крисия да не се претоварва.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Апокалипсис на Острова: Разрушени сгради и повредено метро, само за една нощ

Невиждана от години буря е ударила Обединеното кралство тази...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...