четвъртък, май 2, 2024

Слави удари Шакира в земята! Прибира 2 милиона лева от един концерт

Date:

Сподели новината.

Над 2 милиона лева ще прибере Слави Трифонов от концерт в Лондон. Цените за билетите на Дългия успяха да надминат по цена дори тези за шоуто на Шакира.

Шоумен номер едно на България планира да изнесе концерт през юни в зала „О2 арена”. Това е една от най-големите и най-скъпи зали в Англия, а и в света.

За концерта на Слави, билетите варират между 60 и 130 лири. Което ги прави двойно и дори тройно по-скъпи от тези за концертите на Шакира и Деми Ловато.

Световните любимки ще пеят след Трифонов, а пропуските за техните шоута са между 45 и 70 лири.

Само за правостоящи цените са около 50–60 лири, а тези, които искат да се настанят във ВИП ложи с ваучери за храна и напитки, може да се бръкнат с минимум 120 лири. Това е най-скъпото шоу на Слави, а освен това и едно от най-големите.

Дългият за трети път изнася концерт пред българите в Англия. През 2004 той пя в култовата „Астория”. 2016 успя да напълни легендарния „Уембли”, а сега ще пее в една от най-големите концертни зали в света.

Билетите бяха пуснати в продажба още в петък в 11 часа българско време. На черния пазар се очаква цените за пропуските да бъдат двойни.

След шоуто Слави вероятно ще получи над 4 милиона лева приходи. И когато се разплати с техниците, любимия си бенд и целия екип, ще прибере печалба от поне 2 милиона лева.

Евгени Димитров — Маестрото, заяви, че това е един от най-грандиозните проекти на екипа. Преговорите за концерта са правени повече от половин година, а освен това се работи с най-добрите световни компании по озвучаване и сценични ефекти.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...

На вниманието на шофьорите! Специализирана полицейска операция на територията на Област Бургас

Специализирана полицейска операция за контрол на пътното движение се...

Катастрофа блокира АМ Тракия край Пазарджик(снимки)

Катастрофа доведе до километрично задръстване на АМ Тракия в...

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска...