Нечуван разврат в армията! Военният министър прави оргии в кабинета си

0
267
853197cadb7f0bf1a498fa7fcc83ce07
853197cadb7f0bf1a498fa7fcc83ce07
Сподели новината.

Чутовен секс скандал с главно действащо лице военния министър Николай Ненчев тресе Министерството на отбраната от няколко седмици и вероятно ще доведе до оставката на развратния държавник, пише столичен седмичник. Неотдавна се заговори, че Николай Ненчев е назначил две свои любовници на ръководни постове в министерството. Става въпрос за уволнената неотдавна шефка на дружеството „Снабдяване и търговия” Росица Русева, както и за началника на политическия му кабинет – актрисата Валерия Кардашевска.

Според сигнали на военни Ненчев въртял любов не само с двете дами, а и с новоназначени служителки, които привиквал в кабинета си след работно време.

„На бюрото, на което е работил навремето Добри Джуров, сега разполагат задните си части откровени проститутки, актриси и госпожици с обидно нисък морал”, възмущават се военни.

Най-скандалната любовница на Ненчев са оказа Росица Русева, която министърът беше принуден да уволни, след като ДАНС докладва, че дамата има регистрация за проституция.

Заради разюзданите секс оргии законната съпруга на Ненчев, с която са разделени от години, не иска да го вижда. Той обаче й оставил голям апартамент в „Младост”, за да й запуши устата да не говори срещу него.

--------------------------