петък, март 29, 2024

Маша разкрива тайните на Гришо

Date:

Сподели новината.

Бившата половинка на Григор Димитров – Мария Шарапова, ще разкрие тайните около връзката им и причината за раздялата им.

Това ще стане през септември. Тогава рускинята ще издаде своята автобиография. Тя ще е на пазара от 12 септември 2017 година.

Цената на хартиеното издание ще бъде $27. Ще бъдат издадени аудиоверсия и цифров вариант на книгата. „Шарапова! Автобиографията“ ще преведе читателите през живота на бившата №1 в женския тенис, като се започне с преместването й в САЩ на 6-годишна възраст и приключи с двегодишната дисквалификация заради положителна допинг проба за мелдоний.

Американското издателство загатна, че в книгата ще бъде отделено място и за интимните връзки на Мария Шарапова. Част от тях е Гришо. Двамата започнаха да излизат през 2013 година. Дори живееха заедно в имението на рускинята в Лос Анджелис. Маша често подкрепяше хасковлията от трибуните във важните им мачове. Двамата се разделиха през лятото на 2015-а. Причината така и не стана ясна. “Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и затова искам да заявя, че пътищата ни с Мария се разделиха и за мен това е лятото на новото начало”, беше единственият коментар, който направи хасковлията. Мария така и не проговори за края. Малко по-късно Димитров започна връзката си с певицата Никол Шерцингер, с която го запозна именно рускинята. Шарапова пък така и не се е показала с друг мъж след раздялата им. Вместо това тя предпочита да се забавлява с приятелки.

В тенис средите усилено се говори, че Маша така и не е преживяла раздялата с Григор, пише “България днес”.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...