петък, март 29, 2024

Вижте шестте най-високообразовани фолкпевици

Date:

Сподели новината.

За фолк певиците отдавна битува мнението, че не разполагат със забележителен умствен капацитет и са проспивали часовете в училище. Повечето представителки на лекия жанр обаче с гордост показват тапии за висше образование.

Сред най-умните в чалгата са Ивана и Малина. Изпълнителката на “Шампанско и сълзи” може както да пее, така и лесно да смята. Тя е завършила икономика и спокойно може да се изхранва и като счетоводител. Далеч от пеенето се е специализирала Малина, която по образование е ветеринар.

Кали и Райна пък са запалени по психологията. Пилето на фолка записа в Нов български университет за бакалавърска степен. Кали е изкарала и магистърската програма в Софийски университет. Тя има и бакалавър по философия. Паралелно е учила и Испански език.

Есил Дюран има диплома по пеене, което не се среща често из музикалните фолк среди. Алисия е завършила социални дейности в Софийски университет.

Анелия също била по стъпките й, но все отлагала да стигне до края на обучението си. Галена,

Преслава и Глория имат само завършено средно образование. Азис няма диплома дори и за основно, както и колегата му Илиян. Софи Маринова е учила до 10 клас.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Плевенчанин стана 135-ят тото милионер в историята

В близо 67-годишната си история Българският спортен тотализатор не...

Ново 20! Може да забранят прибиращите се дръжки във вратите на колите

Дръжките на вратите на Tesla са имитирани от още...

Това ли е новият Джеймс Бонд?

"Арън Тейлър-Джонсън ли е следващият Джеймс Бонд?", е въпросът,...