петък, април 19, 2024

Установиха зловещия мотив за касапницата в Нови Искър

Date:

Сподели новината.

“Този извършител е житейски правдоподобен, но не означава, че той е извършил убийствата. Мотивът е много личен, емоционален. Ако той е извършителят вероятно е имал отношения с Кети Кюхова.

Връзката не е потвърдена официално от полицията, но така твърдят всички медии. Това е връзката с убийствата – минава през Кети”, заяви бившият следовател и настоящ адвокат Людмил Рангелов в ефира на bTV.

“Сигурно е допуснал грешки. Някъде из помещенията или в автомобила да има негови отпечатъци. Едва вчера откриха телефона на Кети. Винаги при първоначалните огледи, ако не се намери предмет, който очакваш да е там, правиш втори, трети оглед. Възможно е да има кръв от него и той да е бил наранен. Кръв или косъм“, коментира още експертът.

По думите му Росен Ангелов може да е навсякъде: “Излезе информация, че е подготвен планинар, може въобще да не е в района, в който го търсят“, посочи той и допълни, че за един опитен планинар не е проблем да отиде достатъчно далече.

“Малокалибреното оръжие остава малки следи по дрехите и при първия оглед може да не са отчетени тези следи и затова да има такава версия, че е много хладнокръвен“, смята Рангелов.

“Оръжието вероятно е незаконно притежавано. На черния пазар не са много оръжията. Едва ли е планувал точно с това оръжие да извърши убийствата. Бил е в затвора преди 30 години, но едва ли е получил свидетелство. Това е по-дамско оръжие“, каза още той.

По думите му Росен Ангелов е опасен за цялата държава, за цялото население: “Този човек няма какво да губи. Всеки, който му се препречи може да бъде жертва, защото ако го хванат, няма какво по-голямо наказание да получи. Той има поведение на социопат и психопат. Това е проблем на МВР. Този човек трябва час по-скоро да бъде неутрализиран”.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...