петък, април 19, 2024

Сериен изнасилвач става “женска гълъбица” зад решетките

Date:

Сподели новината.

Пловдивският окръжен съд остави с постоянна мярка „задържане под стража” серийния изнасилвач от квартал „Кючук Париж” Владимир Петков. Магистратите потвърдиха решението на първата инстанция, постановено преди Коледа. Петков отново поиска по-лека мярка, но без особен успех.

32-годишният мъж е човекът, отговорен за двете жестоки изнасилвания на млади момичета в пловдивския квартал “Кючук Париж” през декември.

Почеркът на сексуалните посегателства е абсолютно идентичен – жертвите са нападнати в колите си във вечерните часове, между 21 и 23 часа, в кв. “Кючук Париж” – заплашени с нож и изнасилени брутално. Тези съвпадения веднага подсказаха, че става дума за сериен изнасилвач, а подозренията бяха потвърдени след ДНК тест, който показа пълно съвпадение.

Владимир бе арестуван от органите на реда, а сравнителна експертиза е показала, че той е отговорен за зверствата. ДНК-то му е било в системата на полицията, тъй като Петков е бил осъден за изнасилване в Пазарджик преди години. Зад решетките е прекарал 4 години и 3 месеца. След като е излежал присъдата си, той излиза на свобода през април 2017, но склонността му към насилие и престъпните му наклонности очевидно не са били повлияни от каторгата.

“Айде давайте го този да го правим женска гълъбица! В затвора ще получи мечтания секс. Моля, пуснете го срещу подписка. Ще го направим женски гълъб! Да му слагат въжето и да не се занимават повече с този боклук.” Това са само част от заканите под текстовете за Петков. Според запознати в затвора са изключително нетолерантни към извършителите на сексуални престъпления и не са редки случаите, когато зад решетките те са подложени на същите, а и често на доста по-сериозни извращения от тези, които са извършили.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...