събота, април 20, 2024

Бургаски мултимилионер построи сградата на годината

Date:

Сподели новината.

“Лазурен бряг” е сграда от иновативен тип, която комбинира по изключителен начин жилищно обитание от висок клас с типичните черти на луксозен ваканционен имот. Налице са последните световни тенденции в комплексите от затворен тип по света, комбинирани с редица фактори, които превръщат “Лазурен бряг” в истинско явление на имотния пазар, задаващо нов стандарт за България. Срокът за завършване е края на 2017 г.
Мениджър проект е Станислава Сачарова, професионалист от сектора недвижими имоти от 2006 г., която започва работа от началото през юни 2014 г. и следи всички всички детайли – срокове, качество на изпълнение до контрагенти и доволните клиенти, подпомагана от професионалисти – технически ръководители, юристи, счетоводители и др. Това разкрива в дълбочина gradat.bg

Фокусът на проект “Лазурен бряг” е върху човека
– внимателно обмислена и планирана с мисъл за удобство и комфорт на обитателите. Локацията е изключителна, с непосредствен излаз на ключов булевард, отвъд който е Морската градина, достъпна по специална пешеходна пасарелка. Осигурен е директен достъп едновременно до огромен парк, плаж, море, заведения, зони за отдих и спорт. Градският център е на минути, наблизо има спирка на градския транспорт. Преминаващият пред сградата булевард е главната пътна артерия за достъп към летището, Поморие, Несебър и Слънчев бряг.
Екстериорът на “Лазурен бряг” е издържан в най-добрите традиции на сградите от центъра на голям световен мегаполис. Покритието от изящен кремав камък добавя усещане за класика и изтънченост, което загатва за скритите достойнства на сградата.
Бургас е курортен град и в същото време е четвърти по население в България, което е мотив за микса от жилищна и ваканционна недвижимост. Апартаментите са подходящи за обитаване целогодишно като основно жилище или за определени периоди като ваканционен дом.  Собствениците могат да отдават жилището под наем, като мениджмънтът на сградата поема пълен ангажимент – от подходящи контрагенти и дейности по реализиране на нощувките до изрядна поддръжка и регулярно плащане на сметките.

Изключителен щрих са 3.2-метровите тавани – подобно решение дава усещане за обем, елегантност, разкош и привилегия. Според изследване на Университета в Торонто високият таван е залог за по-добро мислене, а маркетингови експерти доказват, че той е полезен за креативността.
Допълнителна стойност добавя ексклузивната гледка от 22-етажната резиденция, оценена от родни и чужди ценители. Липсата на околни сгради в близост обуславя широка панорама с море, зеленина, синева на две от бургаските езера, небе и градския пейзаж.
Бърз, сигурен и комфортен достъп до всички 22 етажа осигуряват асансьорите “Отис”, които обслужват осем от десетте най-високи сгради в света.

Продукти на световни брандове участват в проекта
– най-големият производител на тухли в световен мащаб Wienereberger, тръбни системи и канализация PipeLife, топлоизолационни и енергоефективни системи Weber, фасадни и интериорни мазилки, шпакловки и бои Weber, швейцарски хидроизолации Sika, дограма Рехау Синего – седемкамерна с трислоен стъклопакет, отопление и климатизация от Daikin.
Всяко жилище е завършено до ключ, а разпределението му е внимателно обмислено. В сътрудничество с водещи фирми за интериорен дизайн са изготвени три пакета обзавеждане за избор – икономичен, стандартен и лукс, като всичко – от кухненските уреди до меката мебел и гардеробите, което осигурява минимални грижи за собствениците.
Задължителен правилник за вътрешен ред определя правата и задълженията на всеки собственик и неговите гости. Специални клаузи гарантират запазване на екстериора на “Лазурен бряг”, включително от типичното простряно по терасите пране. Лимитирани до два броя на жилище са домашните любимци. Инвеститорът чрез своята компания за управление и поддръжка си запазва правото да установи и други мерки и ограничения за гарантиране спокойствието, безопасността и реда в сградата.
“Лазурен бряг” е сграда от затворен тип, до чиито апартаментни нива свободен достъп имат само собствениците на имоти и техните гости. Контролът включва портиер за дневните часове, 24-часа видеонаблюдение, заключващи системи.  За нежилищните части е осигурена денонощна охрана и поддръжка. Правилникът за вътрешния ред регулира и управлението на етажната собственост. Функциите на “домоуправител” изпълнява фасилити мениджър с дългогодишен опит и професионални качества – Дениза Първулова. Разходите по поддръжката на озеленяването се покриват от ниска годишна такса.

За максимално усещане за комфортен дом
общите части са решени в немски ламинат, белгийски мокет, индийски мрамор, за а стените са подбрани бои и тапети в светли тонове. Чувството за уют подсилват ключово разположени картини, подчертани от специално осветление, и големи панорамни прозорци с великолепни гледки.
На разположение на собственици и посетители е подземен паркинг на три нива със 188 паркоместа с автомивка.
Това, което превръща “Лазурен бряг” в бленд между жилищен и ваканционен обект, са широката гама допълнителни услуги, които са необходимост за сгради от висок клас по света като хотели и затворени жилищни комплекси. Услугите с допълнителна стойност са изключително разнообразни, а решението на инвеститора да ги менажира е гаранция за качеството. На разположение е панорамен център Day SPA & Salon с покрит басейн, масажен кабинет, сауна и парна баня, фитнес център и скуош кортове, огромен детски кът, химическо чистене. Предвидени са гурме ресторант La Mer, лоби бар Soleil, конферентна зала, специален високотехнологичен киносалон. Специална търговска част завършва микса от услуги.
Създателите на сградата са добавили добре позната и търсена в луксозните проекти услуга – консиерж – човекът, който познава предпочитанията ви и разполага с всички нужни контакти и познания, за да ги задоволи – от абонамент за сутрешната преса през запазване на час за сервиз на колата и организация на личен празник до осигуряване на билети за ексклузивно събитие или заведение или чартърен полет до специална дестинация.

Доказателство за високото качество на резиденцията са следните отличия:
– Най-добър проект в България – злато (първо място) за 2016 на международните награди Homes Overseas Russian Awards
– Най-добър градски проект – сребро (второ място) за 2016 международните награди Homes Overseas Russian Awards
– Най-добър чуждестранен проект в сферата на жилищното строителство за 2016 г. – международен форум за недвижими имоти Credo
– Инвеститорът в “Лазурен бряг” компания “Бургас Тауър” е номинирана в 12-те годишни Europa Property SEE Real Estate Awards в категория Residential Developer.
Всички гореизоброени черти акумулират стойност на “Лазурен бряг”, далеч надхвърляща чисто материалните измерения и времевите ограничения. Константното качество на луксозните класни имоти, към които тази разкошна сграда принадлежи, е абсолютен залог за устойчива инвестиция във всякакъв смисъл.

Резиденция “Лазурен бряг” е изключителна сграда от ново поколение, която събира в себе си широк кръг търсени в световен мащаб удобства и услуги. Жилището тук означава престиж, но и устойчива инвестиция. Менажирането на всички компоненти от резиденцията от страна на инвеститора е гаранция за постоянно високо качество и сервиз. Финансовите анализатори сочат момента като изключително добър за подобен тип вложения. Жилищата в “Лазурен бряг” са реализирани 80% още на стадий строителство. Това е солиден довод в посока добра ориентация на клиентите на пазара, които разпознават качеството и оценяват неговата стойност.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Какво се случва с язовир Камчия, сухата зима го изпразни

Сухата зима тази година повдига въпроса налице ли е нова...

Кметът на Карнобат: Все още не е открит източникът на миризмата от завода

Все още не е открит източникът, който причинява силната...

Бургас търси млади кадри за своите топ туристически обекти

И този сезон недостигът на кадри в туризма е много...

Общинските съветници от ПП СЕК подкрепиха създаването на „Фонд за развитие на Летище Бургас“

Очаквано, общинските съветници от Средна Европейска Класа категорично подкрепиха...