четвъртък, април 18, 2024

Въздушният ресторант над морето във Варна отваря в средата на юли

Date:

Сподели новината.

Над 40 000 лв. седмично ще струва издръжката на топ глезотията за лято 2017 във Варна – въздушният ресторант, който ще се рее над морето в пространството на Морска гара. 

Средствата ще бъдат осигурени от спонсори и от кувертите на посетителите, споделиха от Varna24.bg стопаните на култовата атракция, която ще е уникална за Варна и ще гостува само за два месеца. 

Ето и подробности за ексклузивното екстремно гастрономическо забавление “от кухнята”: 

{josociallocker}Dinner in the sky е изживяване за всички сетива, а не просто обикновена вечеря във въздуха. Посетителите ще имат възможност да се докоснат до концепция създадена в Брюксел и утвърдена като една от най-ексклузивните гурме преживявания в световен мащаб. 

Доказателство за уникалността на услугата е фактът, че за десетте години от старта на вечерите във въздуха само 450 000 гости са имали възможност да се насладят на невероятни гледки, съпроводени със селектирани напитки и гастроспециалитети. Плановете на Dinner in the sky Bulgaria ще се реализира в рамките на две седмици –  вечери, коктейли и обяди в най-атрактивни сезон от годината, а именно през юли и август.

Времетраенето на всяко хранене във въздуха ще бъде между 40 – 75 мин.  Локацията предоставена от порт Варна осигурява уникална 360 градусова гледка. Възможности за резервации се очаква да стартират началото на месец юли, а цените да варират между 99 лв. и 199 лв. за седалка. 

Всяка платформа ще издига 22 посетители на 50 метра във въздуха.  Освен всичко изброено, част от гостите ще могат да се насладят и на изпълнения на живо по време вечерите във въздуха. За по смелите екипът на Dinner in the sky ще предлага и организация на цялостни събития  за корпоративни  и частни клиенти. С този проект Варна ще затвърди имиджа си на  локация за премиум преживявания за ценители.

От екипа, осъществяващ проекта, уточниха, че в случай, че някой от посетителите изпита някакво неразположение, платформата се сваля за 30 секунди на земята и може да се реагира светкавично според обстоятелствата. {/josociallocker}

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Затвориха голям завод край Варна

Haй-гoлeмият зaвoд зa oлиo в Бългapия - пpeдпpиятиeтo в...

Министър Юлиян Попов: Черноморието е чисто и не е опасно!

Черноморието е чисто и не е опасно. Това написа...

Изгоря заведение в Кранево, проверявано преди година

Пожар изпепели заведение на плажа. Заведението „Крейзи Бийч“ на...

Бум на ухапани от кърлежи във Варна

Над три пъти повече са ухапаните от кърлежи във...