петък, март 29, 2024

Марешки: Кандидатирам се за президент, ако пак Плевнилиев ще ме представлява

Date:

Сподели новината.

Такива като мен си решават проблемите в съда, други си ги решават с гранатомети, заяви по НТВ аптечният бос Веселин Марешки. Взривът на негова аптека в Бургас е опит за отклоняване на вниманието, защото хората се запитват защо при падането на горивото цената на билетчето за транспорт не пада. Защо при цената на дизела във Варна билетчето не е 40 ст., защо подопечният кмет на Борисов не взима мерки, попита той.

Ние развиваме само законен бизнес и спазваме правилата, затова нямаме притеснения – ходя без охрана и няма да го променя, това е начин на мислене. Когато човек спазва законите на страната, той се надява, че страната ще го защити, заяви още Марешки. Чух някакви перверзии, че сам съм се взривил, това са тролове, които искат да омърсяват съзнанието на хората. Има и човешки неща, има и нормални хора, не всеки е мръсник в тази държава.

Народът е роб на картели и корупция, това вече е безобразие, хората прекрачват отвъд страха, защото са на ръба, на колене и не искат да стоят в това робство. Звучи политическо, но говоря като човек, каза още Марешки, след което направи връзка с нашите революционери, защото дизелът във Варна бил 1,48 вчера, а в Търново – 2,17.

Явно намирам баланса между своите интереси и интересите на хората, явно печелим от обороти, не от маржове, обясни той. Допреди да отворя бензиностанцията, имам няколко дела за аптеките, че ще ги фалирам, защото продавам на по-ниски цени. Е, ако бизнесът ми там е непечеливш, как дотирам с това бензиностанцията си, попита той.

Ако трябва Пленвелиев да ме представлява пак, ще се кандидатирам за президент, изплю камъчето той. За да няма спекулации, ще кажа, ако някой като издателката, чието име не знам, но я гледах по телевизията, или нормален човек се кандидатира срещу Плевнелиев, няма да се кадидатирам, но ако са хора като Кънев, Кунева, първанов, Плевнелиев се кандидатират, ще изляза аз и ще видите какво ще стане, предупреди той.

Няма футбол в България, пълна пародия, това не е нормален спорт, няма нищо нормално в тази държава, има пълно безверие, хората са роби на тези престъпници и картели, трябва да се освободим, призова той.

Взривената аптека в Бургас е една от по-слабите ни аптеки, първата, но разбрах, че имало материални щети по блока, естествено, че ще помогнем, врече се още Марешки.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Партия Средна европейска класа няма да подкрепи правителство начело с премиер от ГЕРБ

От самото създаване и реализирането на идеята и коалицията...

Бачийски: Нека продължим да създаваме по-добра и по-силна България!

Депутатът и лидер на ПП "Средна европейска класа" -...

Независима ли е независимата експертиза при повторното броене на изборните бюлетини в Бургас?

В Бургас, резултатите от изборите за общински съветници събуждат...

СЕК срещу „Задкулисните игри в местната политика”

В стила на политически наблюдател, разказващ за тайните сделки...