петък, април 19, 2024

Гонят Ники Кънчев от “Биг брадър”, сменя го Юксел Кадриев!

Date:

Сподели новината.

Ники Кънчев няма да води „БИГ Брадър“, на продуцентите им писна да ги изнудва, мислят да го сменят с Юксел Кадриев

Лицето на „БИГ Брадър“  Ники Кънчев от години е несменяем. Но тази сезон май ще се радели с креслото на водещия. От екипа на предаването издават, че обмислят вариант да го сменят.

Последният сезон на култовото риалити счупи всички рекорди по гледаемост. Незаменимия от началото на формата Кънчев се опитал да се уреди с още по-голям хонорар. Той изтъкнал, че част от успеха на шоуто се дължи на него и поискал шокиращата сума от 100 бона за хонорар.

Тези необяснимо високи претенции сащисали ръководството на Нова тв. Под сурдинка се мълви, че заради алчността на Ники Кънчев вече търсят кой да го смени.  Текат преговори с журналисти и артисти кой да му отнеме стола.

Шефовете на Нова се спрели на Юксел Кадриев. Те отдавна искат да го привлекат в телевизията и затова се чудят как да го изкушат.

Така с един куршум ще утрепят два заека. Хем ще ударят конкурентната Би Ти Ви, хем ще влеят нова кръв в риалитито. Което ще се гледа с интерес в началото за да видят зрителите как ще се справи Юксел, пише retro.bg.

А освен това на есен „БИГ Брадър“ ще се излъчва по едно и също време с ‚Фермата“ на Иван и Андрей и конкуренцията ще е  яка.

Ако Юки не се навие да приеме да води шоуто като резервен вариант продуцентите смятали да заложат на Алекс Сърчаджиева. Тя се справя отлично като ко водеща като вкарва доза хумор и умее да излиза от всякакви ситуации. Но това само в краен случай.

Кандидатурата на Юксел била номер 1. Всички се надяват, че ще приеме защото отдавна се говори, че на нож с Венелин Петков. Не можел да приеме факта, че колегата му се издигнал до шеф. А той тъпче на едно място. Кадриев отдавна си е наумил да се премести в Нова тв. Хем по-голяма заплата ще взема, хем ще отново ще е с бившите си шефове от Би Ти Ви.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...